AlltomBostad
 

Cit i Lä® i Bygglov

Cit i Lä® i Bygglov

Gör din balkong, altan eller varför inte brygga, till ett ännu mysigare ställe för avkoppling och sällskap. Du väljer själv om du vill ha en öppen terrass eller om du vill skärma av mot blåsiga sommardagar och kulna höstkvällar.

Cit i Lä® är en höj- och sänkbar inglasning i aluminium och laminerat personsäkerhetsglas. Det är enkelt att ställa in önskad höjd och motvikten gör att det höjbara glaset stannar precis på den höjd du vill – utan att du behöver låsa fast det. Det går också att få Cit i Lä® med elektrisk manövrering.

Med Cit i Lä® får du staket, inglasning och vindskydd i ett - skräddarsytt efter dina behov. Det finns fem olika höjder och tillverkas i sektioner upp till 2200 mm. Du väljer själv färg – naturanodiserat aluminium är standard men det går att få pulverlackerat i valfri RAL standardkulör. För insynsskydd finns opalfolie och vår kollektion med exklusiva mönster som monteras på glasen. Kollektionen är framtagen av designerduon Annkatrin Lundqvist och Therése Brun och de har hämtat inspiration till de grafiska mönstren från det busiga sextiotalet och den naturligt organiska formen.

Cit i Lä® kräver vanligtvis inte bygglov och har låga installationskostnader. Kombinera med tak eller markis för maximal komfort.

Svalson är medlem i Balkongföreningen Norden för att säkerställa att du får ett säkert räcke/vindskydd och inglasning med hög kvalitet. Cit i Lä® är dessutom testad för vindlast, personsäkerhet inklusive tung stöt hos SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och är godkänd för installation på balkong enligt EN 1090. Cit i Lä® tillverkas till 100% i Sverige

Se Cit i Lä® i Bygglov 20 januari

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår