Cit i Lä® i Bygglov

Cit i Lä® i Bygglov
Gör din balkong, altan eller varför inte brygga, till ett ännu mysigare ställe för avkoppling och sällskap. Du väljer själv om du vill ha en öppen terrass eller om du vill skärma av mot blåsiga sommardagar och kulna höstkvällar.

Cit i Lä® är en höj- och sänkbar inglasning i aluminium och laminerat personsäkerhetsglas. Det är enkelt att ställa in önskad höjd och motvikten gör att det höjbara glaset stannar precis på den höjd du vill – utan att du behöver låsa fast det. Det går också att få Cit i Lä® med elektrisk manövrering.

Med Cit i Lä® får du staket, inglasning och vindskydd i ett - skräddarsytt efter dina behov. Det finns fem olika höjder och tillverkas i sektioner upp till 2200 mm. Du väljer själv färg – naturanodiserat aluminium är standard men det går att få pulverlackerat i valfri RAL standardkulör. För insynsskydd finns opalfolie och vår kollektion med exklusiva mönster som monteras på glasen. Kollektionen är framtagen av designerduon Annkatrin Lundqvist och Therése Brun och de har hämtat inspiration till de grafiska mönstren från det busiga sextiotalet och den naturligt organiska formen.

Cit i Lä® kräver vanligtvis inte bygglov och har låga installationskostnader. Kombinera med tak eller markis för maximal komfort.

Svalson är medlem i Balkongföreningen Norden för att säkerställa att du får ett säkert räcke/vindskydd och inglasning med hög kvalitet. Cit i Lä® är dessutom testad för vindlast, personsäkerhet inklusive tung stöt hos SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut och är godkänd för installation på balkong enligt EN 1090. Cit i Lä® tillverkas till 100% i Sverige

Se Cit i Lä® i Bygglov 20 januari Läs mer på vår hemsida
Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Fler nyheter från Svalson AB

Visa mer Visa mindre

Related articles in Bygg

Visa alla
Lindab TAK

Lindab TAK

Borohus bygger prefabricerade trähus

Borohus bygger prefabricerade trähus

Få lägre elräkning

Få lägre elräkning

Bygga hus? Så börjar du!

Bygga hus? Så börjar du!

Stomrest ger möjligheter

Stomrest ger möjligheter

Visa alla