Vindskydd på sekunden

Vindskydd på sekunden
Med Cit i Lä® höj- och sänkbara glasräcke väljer du själv om du vill ha öppet för solen eller stängt för vinden. Det är enkelt att ställa in önskad höjd och det höjbara glaset stannar precis på den höjd du vill.

Cit i Lä® är i standardutförande aluminiumfärgade och försedda med klart glas men de går att anpassa på en mängd olika sätt. Med pulverlackerade profiler, med grått glas eller frostad folie, med slipade glaskanter eller räckesprofil. Valet är ditt!

EN KVALITETSPRODUKT FRÅN SVALSON
Svalson är medlem i Balkongföreningen Norden för att säkerställa att du får ett säkert räcke/vindskydd och inglasning med hög kvalitet. Cit i Lä® är dessutom testat för vindlast, personsäkerhet inklusive tung stöt hos RISE – Research Institutes of Sweden.

Cit i Lä® tillverkas till 100% i Sverige.

Svalson AB
Svalson AB är ett norrbottniskt företag som grundades 1981 och har idag ca 50 anställda. Vi tillverkar eldrivna skjutluckor till receptioner, restauranger, sjukhus, polisstationer och till miljöer med höga säkerhetskrav. Vår höj- och sänkbara inglasning har flera användningsområden, som räcke/vindskydd till restauranger, caféer, balkonger och altaner och som smart avskärmning till arbetsplatser. Våra produkter tillverkas i glas och aluminium eller stål och all tillverkning sker i vår fabrik i Öjebyn strax utanför Piteå, 130 km söder om polcirkeln.

För mer information, kontakta gärna: Säljavdelningen, 0911-667 25, [email protected] Eller besök vår hemsida www.svalson.com Läs mer på vår hemsida
Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Fler nyheter från Svalson AB

Visa mer Visa mindre