SVALSON OPEN – ELDRIVET FÖNSTER

SVALSON OPEN – ELDRIVET FÖNSTER
Svalson Open är ett vertikalgående, eldrivet fönster med modernt utseende och modern teknik. Fönstret består av ett fast nedre glasparti och ett vertikalt rörligt övre glasparti. Med Svalson Open får man balkongkänsla där balkong inte är möjligt och maximalt ljusinsläpp tack vare stora glasytor.

Svalson Open tillverkas i modulmått i max storlek 20x21 och har 3-glas isolerglas med härdat och laminerat personsäkerhetsglas som standard. Öppning/stängning sker via kontrollpanel eller fjärrkontroll, alternativt via trådlös Smarta hem-lösning.

Fönstret är tillverkat i enlighet med gällande direktiv och den harmoniserade standarden SS-EN 14351-1, Fönster och dörrar – Produktstandard, funktionsegenskaper. Svalson Open är CE-märkt och har kvalitetskrav i nivå med P-märkning och SFDK samt Boverkets väsentliga krav.

Svalson AB
Svalson AB är ett norrbottniskt företag som grundades 1981 och har idag ca 50 anställda. Vi tillverkar eldrivna skjutluckor till receptioner, restauranger, sjukhus, polisstationer och till miljöer med höga säkerhetskrav. Vår höj- och sänkbara inglasning har flera användningsområden, som räcke/vindskydd till restauranger, caféer, balkonger och altaner och som smart avskärmning till arbetsplatser. Våra produkter tillverkas i glas och aluminium eller stål och all tillverkning sker i våra fabriker i Luleå och i Öjebyn strax utanför Piteå.

För mer information, kontakta gärna:
Säljavdelningen, 0911-667 25, [email protected]
Eller besök vår hemsida www.svalson.com Läs mer på vår hemsida
Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Fler nyheter från Svalson AB

Visa mer Visa mindre