Succé i TV4’s Bygglov

Succé i TV4’s Bygglov
Förra tisdagen, den 21 mars, var det åter dags för Svalson att medverka i det populära programmet Bygglov i TV4. Matte och Willy med Maria i spetsen överraskade familjen med en helt ny altan med vår höj- och sänkbara inglasning Cit i Lä®. Vilken respons det blev efter programmet! Fler och fler upptäcker vår smarta inglasning och du som missade programmet kan se det ett tag till på TV4 Play.

Vindskydd på sekunden
Med Cit i Lä® höj- och sänkbara inglasning väljer du själv om du vill ha öppet för solen eller stängt för vinden. Det är enkelt att ställa in önskad höjd och det höjbara glaset stannar precis på den höjd du vill – utan att du behöver låsa fast det. Cit i Lä® finns som fast glasräcke, höj- och sänkbart vindskydd och med fast överljus för en komplett inglasning.

Vit, svart eller kanske röd?
Cit i Lä® är i standardutförande aluminiumfärgade men det går också att få dem pulverlackerade i en mängd olika kulörer. Den nedre fasta delen kan förses med folie i olika mönster och färger.

Välj en kvalitetssäkrad produkt
Svalson är medlem i Balkongföreningen Norden för att säkerställa att du får ett säkert räcke/vindskydd och inglasning med hög kvalitet. Cit i Lä® är dessutom testat för vindlast, personsäkerhet inklusive tung stöt hos SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

Cit i Lä® tillverkas till 100% i Sverige. Läs mer på vår hemsida
Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Fler nyheter från Svalson AB

Visa mer Visa mindre

Produkttips

Related articles in Trädgård

Visa alla
Gjuta egna betongkrukor

Gjuta egna betongkrukor

Blandningsfri betong!

Blandningsfri betong!

Blomsterglädje på balkong och terrass

Blomsterglädje på balkong och terrass

Så planterar du rabatter som bina gillar

Så planterar du rabatter som bina gillar

Fem bra tips till grillningen

Fem bra tips till grillningen

Visa alla