Värmepannor

Värmepannor produkter

Behöver du hjälp med att hitta den typ av värmepanna som passar bäst för dig och din bostad? Här på alltombostad.se hittar du den hjälp du behöver. Här på sidan presenteras företag inom värmepannor som är utvalda med avseende på bland annat kvalitet och produktutbud. Du finner även en stor mängd produkter inom värmepannor för att du enkelt ska kunna hitta rätt. För varje produkt finns en undersida med information om effekt, dimensioner, kontaktuppgifter till återförsäljare med mera. Klicka på respektive bild för att komma till undersidan.

Värmepannor är enkla anordningar som värmer kallvatten till varmvatten. Det uppvärmda vattnet används främst till tappvarmvatten, men kan givetvis också användas för uppvärmning av bostaden. Så långt är allt enkelt. Men vilken panna ska du välja? För att få tips och goda råd kan du läsa våra reportage och inspirerande artiklar samt se spännande produktnyheter. Du kan också ha nytta av informationen i våra relaterade kategorier om Pelletskaminer samt Värmepumpar.

Vissa värmepannor är avsedda för enbart en typ av bränsle, medan andra kan fungera med flera typer av bränslen. Det finns pannor för el, gas, olja, ved och pellets. Elpannor används ofta för att komplettera värmeanläggningen medan pannor som använder gas, ved, olja eller pellets kan fungera som enda källa till uppvärmning.

Om du inte vill vara beroende av en typ av bränsle kan du med fördel välja en så kallad kombinationspanna. En sådan panna kan användas för flera typer av bränslen och ger därför en mer framtidssäker och dessutom självklart en mer flexibel användning.