Maximal badrumsförvaring

Maximal badrumsförvaring
Maximal badrumsförvaring på minimalt utrymme

Gustavsbergs badrumsmöbler Graphic finns nu även i grönt. Grönt är den färg som efterfrågas mest av Villeroy & Boch Gustavsbergs kunder. Till badrumsmöblerna finns ett stort urval av knoppar, handtag och speglar så du kan skapa ett ännu mer personligt badrum.

Graphic är en nätt och mer kompakt badrumsmöbel än många andra på marknaden. Med Graphic badrumsmöbler kan du kombinera olika förvaringsmoduler efter ditt förvaringsbehov, Graphic väggskåp och högskåpsmoduler går att kombinera i oändligheter. Möblernas finns i färgerna grön, grå och vit. I serien finns det kommod, högskåp, väggskåp, öppna förvaringskuber samt runda speglar och spegelskåp.

Små detaljer med smarta lösningar

Graphic kommoden som finns i tre olika storlekar har 2 lådor samt ett utfällbart lönnfack. Lönnfacket skapar en extra avställningsyta när det är utfällt.

Väggskåpen har en smart integrerad belysning i sin toppskiva som kan läggas ovanpå skåpen. Belysning skapar en härligt belysning i badrummet och lyser även in i skåpet när dörrarna är öppna.

Ett rum helt i grönt eller en bara en färgklick – valet är ditt

– Med Graphic kan man designa sina badrumsmöbler precis som man vill ha dem. Någon vill kanske ha en grön färgklick i badrummet, medan resten av möblerna går i ljusare färger? Vad sägs till exemplen om en grön kommod ihop vita väggskåp eller gråa förvaringskuber? Det är upp till var och en, säger Fredrik Leander, Produktchef hos Villeroy & Boch Gustavsberg.

För dig som inte är riktigt redo för färg i badrummet, finns Graphic naturligtvis i vitt och i en varm grå färg. Till badrumsmöblerna finns även ett brett utbud av detaljer som knoppar och handtag i olika färger och material, bland annat mässing, krom, svart och skinn.

Fakta om Graphic

Möblerna i Graphic-serien har nättare mått än de flesta andra badrumsmöbler och är utformade för att ge maximal förvaring på minsta möjliga utrymme. De olika modulerna kan kombineras efter ditt förvaringsbehov och vägg- och högskåpen finns dessutom i två olika djup. Magneter för småprylar, diskreta eluttag och extra förvaringsfack på insidan av dörren i högskåpen, är bara några av alla smarta lösningar i serien. Möblernas luckor finns i grönt, grått och vitt. Läs mer på vår hemsida
Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Fler nyheter från Gustavsberg

Visa mer Visa mindre

Related articles in Badrum

Visa alla
Öka värdet på din villa

Öka värdet på din villa

Spabad och energiförbrukning

Spabad och energiförbrukning

Att bygga pool på hösten

Att bygga pool på hösten

Remaljering av badrum

Remaljering av badrum

LIVING by SMEDBO

LIVING by SMEDBO

Visa alla