AlltomBostad
 

Mysbelys trappan

Mysbelys trappan

Belysning i trappan fyller flera funktioner. Dels är det ett dekorativt element som förhöjer upplevelsen av en vacker trappa. Det är också en väldigt god investering i en ökad säkerhet. Med bättre belysning i trappan kan du minska risken för fallolyckor. Särskilt gäller detta om belysningen kopplas så att den också lyser på natten.

Dels minskar risken för fall i själva trappan, dels minskar risken för att någon som rör sig på övervåningen nattetid av misstag ska kliva ut i trappan. Detta är särskilt värdefullt i de många hus som har en mycket liten hall på övervåningen och där avståndet från sovrum till trappöppning kan vara kort.

Med vår nya typ av belsyning som finns i färgerna aluminium och antikvit får du en dimbar lampa som ger ett behagligt varmt sken i trappan i precis den mängd du önskar.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår