AlltomBostad
 

Visste du att

Visste du att

Om du bygger nytt bostadshus så gäller BBR (Boverkets Byggregler). Det reglerar allt från trappbredd (minst 900 mm) till var det måste sitta handledare på väggen och hur räcken ska utformas för att bli så säkra som möjligt. Om du däremot renoverar ett gammalt hus så är den gamla trappan ofta väldigt smal och brant och utrymmet kanske inte erbjuder så mycket mer. Då är det ok att sätta in en ny trappa som enligt BBR kanske är för brant men du ökar ändå säkerheten i o m att du får en trappa med bra stegutslagning och med godkända räcken både i trappan och på plan två.

Bygger du ett fritidshus med loft så kanske det inte finns plats för mer än en stege, aldrig lika bekvämt och säkert som en riktig trappa men för att, maximalt kunna nyttja utrymmet så gör vi också loftstegar och spartrappor (se bilden) för just detta ändamål.

Besök vår hemsida för inspiration till just ditt bygge

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår