AlltomBostad
 

SiOO:X träskydd

SiOO:X träskydd

Välkommen till SiOO:X – Nytt namn, nya förbättrade produkter, ny marknadskommunikation med ny hemsida! Dessutom fler nya samarbetspartners och säljkanaler. Med andra ord har vi nu, fr o m 2016, en ny utbyggt plattform för att ta nästa steg i utvecklingen. Allt för att ge dig som kund bästa möjliga träskyddsprodukt och service.

Sioo:x lanserar nu andra generationens kraftigt förbättrade produkter. Vårt ledande forskningsteam har utvecklat nya tekniker som gör att de utvecklade produkterna tränger in ännu lättare i träet. Det ger fördelen att skyddsvätskan går in djupare, i större mängd samt förenas och fixeras bättre i träet. Resultatet innebär att skyddet blir ännu effektivare och håller längre. Man kan därmed behandla i princip alla träslag som används till trallvirke och till trä på altaner, med en och samma produkt. Ytskydden har kunnat göras ännu mer hållbara. Fördelen blir bl. a. att ytan står torrare över längre tid, samtidigt som den fortfarande är öppen och kan andas (diffussionsöppen). Ytskydden håller sig därmed ännu renare över längre perioder, skyddar bättre och blir mer slitstark.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår