AlltomBostad
 

Utomhusprojekt med SiOO:X

Utomhusprojekt med SiOO:X

Våren är på väg och hemmafixare och inredare tar sig an nya träprojekt.

Om det nu är på altanen, på fasaden eller på båtdäcket: Träskydd som varar längre och en elegant silvergrå stil utomhus står Sioo Wood Protection AB för sedan 1998. Företaget bedriver forskning, utveckling och produktion av miljövänliga träskyddslösningar till både privatpersoner och företag.

SiOO:X träskyddsprodukter är vattenbaserade och miljövänliga med en världsunik, patenterad formel baserad på kisel och kalium.

Behandlingen av trä på altan, panel eller däck görs i två strykningar med själva träskyddet och en strykning med ytskyddet. Du kan göra hela behandlingen under en dag. Produkten har den unika egenskapen att den öppnar upp och tränger djupt in i träet. Där mognar träskyddsformeln sakta med tiden och bildar träskyddande kiselkristallina strukturer som en fysisk barriär mot mikroorganismer.

Genom ytskyddet, som appliceras i ett andra steg blir träytan len och angenäm att gå på: Resultatet är en altan eller vägg utan stickor och sprickor, som dessutom är skyddad mot sol, vatten och smuts.

Den silvergrå färgen har blivit SiOO:X signum, och allt fler kunder går med i den ljusa inredningstrenden med silvergrå som bas.

Inför säsongen 2018 lanseras nu ”SiOO:X Träskydd Naturfärg” med 5 nya nyanser! ”Naturfärger” från vitgrå till svartgrå ger helt nya möjligheter till individuell färgsättning för paneler utomhus. Samtidigt förbättras de träskyddande egenskaperna som ett resultat av kontinuerlig produktutveckling.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår