AlltomBostad
 

Cit i Lä® i Bygglov igen

Cit i Lä® i Bygglov igen

Tisdagen den 8:e mars var Cit i Lä® höj- och sänkbara inglasning med i Bygglov i TV4 för tredje gången! Då gjorde gänget med Matte, Willy och Lotta i spetsen en fantastisk uteplats i 3 etage under temat ”Skate and take a rest – Hawaii style”, inramade med Cit i Lä®.

Cit i Lä® höj- och sänkbara inglasning är tillverkad i aluminium och laminerat personsäkerhetsglas. Med en enkel manöver skärmar du av såväl blåsiga sommardagar som kulna höstkvällar men inte minst – du kan öppna upp när det är vackert väder och solen gassar. Det är enkelt att ställa in önskad höjd och det höjbara glaset stannar precis på den höjd du vill – utan att du behöver låsa fast det.

Med Cit i Lä® får du räcke, inglasning och vindskydd i ett - skräddarsytt efter önskemål. Det finns fem olika höjder och tillverkas i sektioner upp till 2200 mm. Vindskyddet ger dessutom en bra ljudreduktion mot t.ex. störande trafikbuller.

Cit i Lä® kräver vanligtvis inte bygglov och har låga installationskostnader. Kombinera med tak eller markis för maximal komfort.

Välj en certifierad kvalitetsprodukt från Svalson
Svalson är medlem i Balkongföreningen Norden för att säkerställa att du får ett säkert räcke/vindskydd och inglasning med hög kvalitet. Cit i Lä® är testad för vindlast, personsäkerhet inklusive tung stöt hos SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Cit i Lä® är också CE-märkt enligt EN 1090 och därmed godkänd för installation på balkonger och terrasser där det finns risk för fall- och personskador.

Cit i Lä® tillverkas till 100% i Sverige.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår