Cit i Lä® i Bygglov igen

Cit i Lä® i Bygglov igen
Tisdagen den 8:e mars var Cit i Lä® höj- och sänkbara inglasning med i Bygglov i TV4 för tredje gången! Då gjorde gänget med Matte, Willy och Lotta i spetsen en fantastisk uteplats i 3 etage under temat ”Skate and take a rest – Hawaii style”, inramade med Cit i Lä®.

Cit i Lä® höj- och sänkbara inglasning är tillverkad i aluminium och laminerat personsäkerhetsglas. Med en enkel manöver skärmar du av såväl blåsiga sommardagar som kulna höstkvällar men inte minst – du kan öppna upp när det är vackert väder och solen gassar. Det är enkelt att ställa in önskad höjd och det höjbara glaset stannar precis på den höjd du vill – utan att du behöver låsa fast det.

Med Cit i Lä® får du räcke, inglasning och vindskydd i ett - skräddarsytt efter önskemål. Det finns fem olika höjder och tillverkas i sektioner upp till 2200 mm. Vindskyddet ger dessutom en bra ljudreduktion mot t.ex. störande trafikbuller.

Cit i Lä® kräver vanligtvis inte bygglov och har låga installationskostnader. Kombinera med tak eller markis för maximal komfort.

Välj en certifierad kvalitetsprodukt från Svalson
Svalson är medlem i Balkongföreningen Norden för att säkerställa att du får ett säkert räcke/vindskydd och inglasning med hög kvalitet. Cit i Lä® är testad för vindlast, personsäkerhet inklusive tung stöt hos SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Cit i Lä® är också CE-märkt enligt EN 1090 och därmed godkänd för installation på balkonger och terrasser där det finns risk för fall- och personskador.

Cit i Lä® tillverkas till 100% i Sverige. Läs mer på vår hemsida
Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Fler nyheter från Svalson AB

Visa mer Visa mindre

Produkttips

Related articles in Trädgård

Visa alla
Gjuta egna betongkrukor

Gjuta egna betongkrukor

Blandningsfri betong!

Blandningsfri betong!

Blomsterglädje på balkong och terrass

Blomsterglädje på balkong och terrass

Så planterar du rabatter som bina gillar

Så planterar du rabatter som bina gillar

Fem bra tips till grillningen

Fem bra tips till grillningen

Visa alla