AlltomBostad
 

Möt vårsolen i lä

Möt vårsolen i lä

Planerar ni en ny inglasning till uteplatsen nästa sommar? Då kan det vara läge att redan nu börja se på olika alternativ och vilken lösning som bäst uppfyller era krav och förväntningar.

Med Cit i Lä® höj- och sänkbara glasräcke väljer du själv om du vill ha öppet för solen eller stängt för vinden. De är steglöst höj- och sänkbara och stannar på valfri höjd utan att låsas fast. Cit i Lä® är i standardutförande aluminiumfärgade och försedda med klart glas men de går att anpassa på en mängd olika sätt. Med pulverlackerade profiler, med grått glas eller frostad folie, med slipade glaskanter eller räckesprofil.

Svalson är medlem i Balkongföreningen Norden för att säkerställa att du får ett säkert räcke/vindskydd och inglasning med hög kvalitet. Cit i Lä® är dessutom testat för vindlast, personsäkerhet inklusive tung stöt hos RISE – Research Institutes of Sweden.

Cit i Lä® tillverkas till 100% i Sverige.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår