AlltomBostad
 

Ännu vackrare inglasning

Ännu vackrare inglasning

Cit i Lä® höj- och sänkbara inglasning, finns numer att få i ett flertal olika utföranden. Med slipade glaskanter utan glasprofiler, med glasmotvikter och med en robust dörr som även den är höj- och sänkbar.

Den stora nyheten i år är dock vår kollektion med exklusiva mönster som monteras på glasen. Kollektionen är framtagen av designerduon Annkatrin Lundqvist och Therése Brun och de har hämtat inspiration till de grafiska mönstren från det busiga sextiotalet och den naturligt organiska formen.

Cit i Lä® är en höj- och sänkbar inglasning som ger vindskydd på sekunden. Det är tillverkat i aluminium och laminerat säkerhetsglas och är testat för vindlast och personsäkerhet hos SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Det höj- och sänkbara glaset balanseras med hjälp av en motvikt vilket gör det väldigt enkelt att dra det upp och ner. Motvikten gör dessutom att det höjbara glaset stannar på den höjd du vill, utan att du behöver låsa fast det. Det går också att få Cit i Lä® med elektrisk manövrering.

Med Cit i Lä® får du staket, inglasning och vindskydd i ett - skräddarsytt efter dina behov. Det finns fem olika höjder och tillverkas i sektioner upp till 2200 mm. Du väljer själv färg – naturanodiserat aluminium är standard och det går att få pulverlackerat i valfri RAL standardkulör. För insynsskydd finns frostat glas som tillval.

Cit i Lä® kräver vanligtvis inte bygglov och har låga installationskostnader. Kombinera med tak eller markis för maximal komfort.

Cit i Lä® tillverkas till 100% i Sverige.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår