Ännu vackrare inglasning

Ännu vackrare inglasning
Cit i Lä® höj- och sänkbara inglasning, finns numer att få i ett flertal olika utföranden. Med slipade glaskanter utan glasprofiler, med glasmotvikter och med en robust dörr som även den är höj- och sänkbar.

Den stora nyheten i år är dock vår kollektion med exklusiva mönster som monteras på glasen. Kollektionen är framtagen av designerduon Annkatrin Lundqvist och Therése Brun och de har hämtat inspiration till de grafiska mönstren från det busiga sextiotalet och den naturligt organiska formen.

Cit i Lä® är en höj- och sänkbar inglasning som ger vindskydd på sekunden. Det är tillverkat i aluminium och laminerat säkerhetsglas och är testat för vindlast och personsäkerhet hos SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Det höj- och sänkbara glaset balanseras med hjälp av en motvikt vilket gör det väldigt enkelt att dra det upp och ner. Motvikten gör dessutom att det höjbara glaset stannar på den höjd du vill, utan att du behöver låsa fast det. Det går också att få Cit i Lä® med elektrisk manövrering.

Med Cit i Lä® får du staket, inglasning och vindskydd i ett - skräddarsytt efter dina behov. Det finns fem olika höjder och tillverkas i sektioner upp till 2200 mm. Du väljer själv färg – naturanodiserat aluminium är standard och det går att få pulverlackerat i valfri RAL standardkulör. För insynsskydd finns frostat glas som tillval.

Cit i Lä® kräver vanligtvis inte bygglov och har låga installationskostnader. Kombinera med tak eller markis för maximal komfort.

Cit i Lä® tillverkas till 100% i Sverige. Läs mer på vår hemsida
Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Fler nyheter från Svalson AB

Visa mer Visa mindre

Related articles in Trädgård

Visa alla
Gjuta egna betongkrukor

Gjuta egna betongkrukor

Blandningsfri betong!

Blandningsfri betong!

Blomsterglädje på balkong och terrass

Blomsterglädje på balkong och terrass

Så planterar du rabatter som bina gillar

Så planterar du rabatter som bina gillar

Fem bra tips till grillningen

Fem bra tips till grillningen

Visa alla