AlltomBostad
 

Cit i Lä®

Cit i Lä®

Gör din balkong, altan eller varför inte brygga, till ett ännu mysigare ställe för avkoppling och sällskap. Med en enkel manöver skärmar du av såväl blåsiga sommardagar som kulna höstkvällar men inte minst – du kan öppna upp när det är vackert väder och solen gassar.

Cit i Lä® är en höj- och sänkbar inglasning i aluminium och laminerat personsäkerhetsglas. Det är enkelt att ställa in önskad höjd och motvikten gör att det höjbara glaset stannar precis på den höjd du vill – utan att du behöver låsa fast det. Komplettera med fast överljus för helinglasning eller välj fasta sektioner för ett snyggt glasräcke.

Välj en certifierad kvalitetsprodukt från Svalson
Svalson är medlem i Balkongföreningen Norden för att säkerställa att du får ett säkert räcke/vindskydd och inglasning med hög kvalitet. Cit i Lä® är testad för vindlast, personsäkerhet inklusive tung stöt hos SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Cit i Lä® är också CE-märkt enligt EN 1090 och därmed godkänd för installation på balkonger och
terrasser där det finns risk för fall- och personskador.

Svalson möjliggör längre utesäsong och nya användningsområden för din inglasning. Vi har över 30 års erfarenhet och dessutom massor av nytänkande medarbetare.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår