Möt vårsolen i lä

Möt vårsolen i lä
Planerar ni en ny inglasning till uteplatsen nästa sommar? Varför inte installera den i höst och sen bara relaxa och njuta när våren kommer. Passa på och beställ Cit i Lä® för leverans innan prishöjningen till årsskiftet.

Vindskydd på sekunden
Med Cit i Lä® höj- och sänkbara inglasning väljer du själv om du vill ha öppet för solen eller stängt för vinden. Det är enkelt att ställa in önskad höjd och det höjbara glaset stannar precis på den höjd du vill – utan att du behöver låsa fast det. Cit i Lä® finns som fast glasräcke, höj- och sänkbart vindskydd och med fast överljus för en komplett inglasning.

Vit, svart eller kanske röd? Klart glas, grått glas eller tät skiva? Slipad glaskant eller räckesprofil?
Möjligheterna är många när det gäller att få din inglasning precis som DU vill ha den. Cit i Lä® är i standardutförande aluminiumfärgade och försedda med klart glas men de går att anpassa på en mängd olika sätt. Med pulverlackerade profiler, med grått glas eller frostad folie, med slipade glaskanter eller räckesprofil. Valet är ditt!

Välj en kvalitetssäkrad produkt
Svalson är medlem i Balkongföreningen Norden för att säkerställa att du får ett säkert räcke/vindskydd och inglasning med hög kvalitet. Cit i Lä® är dessutom testat för vindlast, personsäkerhet inklusive tung stöt hos SP – Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

Cit i Lä® tillverkas till 100% i Sverige. Läs mer på vår hemsida
Facebook Twitter Google Plus Google Plus

presenterat av

Fler nyheter från Svalson AB

Visa mer Visa mindre

Related articles in Trädgård

Visa alla
Gjuta egna betongkrukor

Gjuta egna betongkrukor

Blandningsfri betong!

Blandningsfri betong!

Blomsterglädje på balkong och terrass

Blomsterglädje på balkong och terrass

Så planterar du rabatter som bina gillar

Så planterar du rabatter som bina gillar

Fem bra tips till grillningen

Fem bra tips till grillningen

Visa alla