AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 mars 2014

Alapes inspirerande badrum finns nu i Sverige

Tyska Alape finns nu i Sverige och med sitt ”A˘system init” finns det möjlighet att utforma sitt badrum lite annorlunda. Med ”A˘system init” kan man kombinera och bygga in ett stort urval av handfat i glaserat stål med bänkskivor och möbelmoduler i olika storlekar. Material som natursten, klart eller frostat glas tillsammans med olika ytmaterial för möbeln skapar en estetisk helhet. Olika material skapar kontrast och därmed blir badrummet lite mer spännande än de klassiska. Jag gillar framförallt de stora avställningsytorna, men det gäller förstås att inte ha ett badrum i storlek med en "Stockholmstoalett" då (dvs en skrubb omgjord till toalett - som är ganska vanliga i gamla hus i Stockholms innerstad).

Foto: Alape
Foto: Alape

Möbelmodulerna från Alape finns i fyra höjder (150, 300, 450 och 600 mm), två djup (525 und 600 mm) och fyra bredder (450, 600, 800 och 1000 mm). Möblerna kan också utformas som sideboards. Möbelmodulerna kan utökas funktionellt med tillbehör som lådinsatser, integrerade eluttag, handduks- och pappershållare, speglar och belysningssystem. De utdragbara lådorna öppnas och stängs bekvämt genom push-to-open-mekanismen.

”A˘system init” finns på marknaden från och med februari 2014 hos återförsäljare som Badrumsspecialisten, Gem, The Art of Living och Kakelspecialisten i Stockholm.

AlapeNyckelord:

Bad

Badrum

Detaljer

Inspiration

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår