AoB Bloggen med Annika Rådlund

Praktisk förvaring på väggarna

Alla som bor eller har bott där det är begränsat med utrymme vet hur viktigt det är med förvaring. Man vill ju inte ha saker som ligger huller om buller så ett tips är att nyttja väggarna så gott det går. Men för att undvika att det ser alltför "plottrigt" ut kan jag rekommendera att använda enhetliga hyllor och hellre flera på samma vägg istället får flera små utspridda på alla väggar. Här är några som jag tycker är både praktiska och snygga.

Pythagoras och Stringhyllor från Designtorget.
Pythagoras och Stringhyllor från Designtorget.

Pythagoras är hyllan du enkelt kan vrida och vända, hänga ensamt eller i grupp, minimalisktiskt eller funktionellt i ett hörn.

Klasikern String har verkligen flexibla hyllsystem som flyttas om och användas på olika sätt beroende vilket rum de sitter i, de kan därför flyttas vartefter behoven förändras. Pockethyllan från String passar exempelvis till exempel både som ett sideboard i sovrummet och som förvaring i köket.
String har både hyllor, lådor och annat i olika höjder så man kan bygga en vägg som passarbehovet.

Nu har jag precis upptäckt String raster, som man också kan fästa på en vägg och på dem kan man hänga till exempel String tidskriftssamlare och String organizer på. Perfekt ovanför skrivbordet eller i hallen. Formgiven av Anna von Schewen & Björn Dahlström för String Furniture.


Dessa hyllor finns på bland annat Designtorget.
www.designtorget.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

Nyckelord: Detaljer | Inredning | Inspiration | Tips

Permalink


Harvy - smart odlingslåda till fönstret

På trädgårdsmässan Nordiska trädgårdar 22-25 mars så kommer Nelson Garden bland annat att visa upp den här odlingslådan som heter Harvy. Det är en hydroponisk odlingslåda, dvs man odlar utan jord. I den ska man kunna odla till exempel kryddor och även blommor i vatten. Efter att man fyllt lådan med vatten sätter man försådda pluggar i locken och sedan efter bara några veckor ska man kunna skörda basilika, sallad, persilja eller vad man nu har valt att odla.
Är verkligen sugen på att skaffa en sådan så jag ska gå och kolla in den, kanske har de något mässpris på den på mässan...

Harvy - en hydroponisk odlingslåda från Nelson Garden. Foto: Nelson Garden
Harvy - en hydroponisk odlingslåda från Nelson Garden. Foto: Nelson Garden

Odlingslåda som man kan ha i princip vart som helst. Om den står väldigt varmt så får man nog fylla på vatten lite oftare. I startkitet ingår det ett lock (finns i tre färger), 6 försådda pluggar (sallad/basilika), 6 pluggkorgar och Hydroponisk näring. Kul grej att göra med sonen tänker jag, det är ju alltid spännande att kika på saker som växer!

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

'
www.harvy.se
www.stockholmsmassan.se

Nyckelord: Blommor | Inredning | Inspiration | Mässor | Nyheter | Övrigt | Presenter | Prylar | Tips

Permalink


Inredningsnyheterna från Nadja Wedin på Formex

En monter på Formex som jag altid besöker är Nadja Wedins. Jag träffade henne där första gången hon ställde ut på mässan, vilket är nu flera år sedan...6-7 år sedan kanske (?) och det har varit så roligt att följa hennes resa. Från att ha varit en relativt okänd inredningsdesigner till att bli en av Sveriges mest kända och uppskattade. Man kan se på hennes motiv att de är "hennes", hon har verkligen hittat ett eget formspråk. Ingen har väl missat hennes fjärilar och fåglar - som sålt som smör i solsken på till exempel Hemtex. På hennes egen hemsida kan man också hitta en massa härliga motiv på allt från brickor till gardiner och nu finns de även på Royaldesign.se.

En stor nyhet som hon visade upp på mässan var tapeter med det nya mönstret ”Miramar. Tapeterna är tillverkade av Engblad & Co och finns i guld och silver. Inspirationen är hämtad från ett femstjärnigt hotell i Santa Monica i Kalifornien, och mönstret är en vacker undervattensvärld med av fiskar och koraller.

Nadja Wedin på Formex Foto: Annika Rådlund
Nadja Wedin på Formex Foto: Annika Rådlund

På mellersta bilden håller inredningsstylisten Susann Nordström upp den nya tapeten i silver, som Nadja Wedin fotar med mobilen. På den översta bilden ser man tapeten i guld. Bilden gör den kanske inte riktigt rättvisa, för den vara "glammigare" i verkligheten. En riktigt cool tapet!

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.nadjawedin.se
www.eco.se/sv/kollektion-lounge-luxe/tapet-6389/

Nyckelord: Inredning | Inspiration | Mässor | Nyheter | Tapet | Textil | Tips | Vardagsrum

Permalink


Dekorativa mattor till uteplatsen från Rusta

Rusta kommer inför varje säsong med några nya mönster på sina utemattor. I år kommer de att ramla ut i butik vecka 11, men jag har redan nu kikat på pressbilderna för att se årets kollektion. Färgmässigt så är de nya mattorna i dovare färger, silver, grått, svart och beige i kombination med vitt på många av nyheterna.
På mönsterfronten kommer inspirationen fortfarande från orienten, som i nyheten Naemi, med marockanskt mönster. Stora bladmönster, som i mattan Molly, har funnits med ett tag men den är populär så den finns kvar även i år. Dessutom kommer en del grafiska mönster, bland annat ett som liknar klassiska "gåsöga".

Jag köpte för något år sedan två mattor från Rusta i gröna färger som jag haft på balkongen och de har hängt med flera somrar (jag tar in dem resten av året) men i fjol slängde jag dem på hösten för då var deras tid ute. De hade inte blivit särskilt blekta men fått fläckar på sig. Till terrassen köpte jag i fjol två svartvita mattor och det var många som gillade dem när de hälsade på. Ska bli kul att ta fram dem igen i år. Nu längtar jag efter våren!

Utemattor SS2018 från Rusta Foto: Rusta
Utemattor SS2018 från Rusta Foto: Rusta

Alla mattor i vårens Rusta-sortiment är slitstarka och UV-beständiga för att klara både regn och stark sol. De kan även vara snygga att ha inomhus, men är lite halkiga mot ett vanligt golv så då rekomenderar jag att man har "halkmatta" under (ni vet sådana där bitar som är gummerade som gör att mattan inte glider) .

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.rusta.se

Nyckelord: Detaljer | Inredning | Inspiration | Nyheter | Tips | Utomhus

Permalink


Bestick med balans från Robert Welch!

Bra bestick är inte helt lätt att hitta tycker jag. De ska ligga skönt i handen, ha balans (alltså inte vara för tung fram eller bak), lätta att göra ren och inte se plastiga eller billiga ut...knivarna ska gå bra att skära med och skedarna får inte vara för breda eller för rundade...enligt min smak i alla fall.

På Formex kikade jag på de här besticken från Robert Welch, de har perfekt balans! Man kan alltså balansera ett bestick på fingret och det tippar inte över. De har flera olika bestickserier som är jättefina, det här med hamrade handtag är en ny serie. De är tillverkade av 18/10 rostfritt stål av hög kvalitet och knivbladen är gjorda av ett speciellt härdat rostfritt stål för att ge bästa möjliga skärförmåga.
De är nu inte de billigaste på marknaden, men om man köper ett set som man gillar så kan man ju ha det resten av livet tänker jag, Det är ju också mer miljövänligt och det är bättre att satsa på bra kvalité tycker jag.

Bestick från Robert Welch på Formex Foto: Annika Rådlund
Bestick från Robert Welch på Formex Foto: Annika Rådlund

Robert Welch bestick finns i flera olika modeller, jag vet tyvärr inte vad precis den här serien heter. Cervera brukar ha Robert Welch i sitt sortiment så där kan man kika på fler modeller och känna hur de är att hålla i.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

Nyckelord: Detaljer | Inspiration | Mässor | Mat | Nyheter | Prylar | Tips

Permalink


Snygga köksrullehållare med läder och trä

Som ni vet så handlar det mycket om detaljer när det gäller inredning. Det är detaljerna som kan lyfta hela helhetsintrycket tycker jag. Tänk er ett nyrenoverat kök där handtag, krokar och kulörer hänger i hop och allt är fint och fräscht. Då passar det inte in med till exempel en gammal hushållsrullehållare som inte passar in i stilen. Det kan ju tyckas vara en obetydlig detalj, men jag skulle säga att det gör mycket om man har prickat in även den detaljen rätt. Som pricken över i:et liksom. Här är två moderna och stilrena som jag såg på Formexmässan.

Köksrullehållare från Eva Solo och Stelton på Formex Foto: Annika Rådlund
Köksrullehållare från Eva Solo och Stelton på Formex Foto: Annika Rådlund

Köksrullehållaren från Eva Solo är tillverkad i rostfritt stål med en modern rem i kärnläder som gör att rullen smidigt kan tas med från rum till rum. Som hos alla Eva Solos produkter är detaljerna förstås väl genomtänkta. Hållarens botten har till exempel extra tyngd och är belagd med gummi så att den står stadigt när man behöver riva av en bit papper snabbt. Gummibeläggningen gör samtidigt att du slipper repor på matbordet eller köksbänken. Passar de flesta hushållspappersrullar. Finns hos flera återförsäljare, priset ligger på cirka 499 kr. (PS Såg att Royal design har den för 399 kr just nu på Rea!)

Praktisk Hushållspappershållare från Stelton och deras Forest-kollektion, designat av Klaus Rath. Passar utmärkt tillsammans med Forest salt- och pepparkvarn. Material: Ekträ, Rostfritt stål, Gummi Höjd: 27,5 cm Finns hos till exempel Bagarenochkocken.se för 579 kr.


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

Nyckelord: Detaljer | Inredning | Inspiration | Kök | Mässor | Nyheter | Presenter | Prylar | Tips

Permalink


Wow vilken cool dörr!

Precis så tänkte jag när jag slog på en tvärnit vid Ekstrands monter på Stockholm Furniture Fair. Vilken cool dörr!
De hade den vita dörren på plats där i montern och den naturbruna har jag fotat av ur deras broschyr. Den här dörren har både attityd och designkänsla plus att den ligger i linje med det hantverksmässiga som är så trendigt nu. Ytan ser ju nämligen ut precis som näverflätning. Precis så som man minns flätade sockerskålar och väskor i näver, fast på en dörr i trä. Himla häftigt tycker jag!

Ekstrands dörr Braid 180 Foto: Annika Rådlund
Ekstrands dörr Braid 180 Foto: Annika Rådlund

Braid 180 är designad av Andreas Sture från White Arkitekter. Modellen är gjord i massiv ek, en exklusiv ytterdörr som passar både klassisk och modern minimalistisk arkitektur. Den bruna har dessutom en lite retrokänsla över sig. De ger nog huset ett fantastiskt lyft tror jag.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.ekstrands.com

Nyckelord: Arkitektur | Detaljer | Mässor | Nyheter | Tips

Permalink


Jag fick se hur man sätter ihop Kay Bojesens trä-apa

På Formex kunde man titta hur de gör när de sätter i hop Bojesens mest kända träfigur, apan, som nu finns i flera storlekar. Den designades redan1951 och den ska ha kommit till när Kay Bojesen blev tillfrågad om han ville designa en klädhängare till en barnmöbelutställning. Apan skulle då fungera som en hängare, att barnet ska kunna hänga av sig mössan och halsduken på apans hand och fötter, som är som krokar.
Det kan knappast finnas en mer fotograferad leksak än den? I alla fall om man tar sig en titt på Instagram...

De äldre modellerna var tillverkade i teak, idag finns tillverkas de i teak som är planterad och limbaträ och den finns även i ek/lönn och ek/rökt ek. Så just den där teakfärgen som fanns på de tidigare utgåvorna finnns inte längre idag. Om man har en apa i teak från 50-talet så har den också ljusnat och ändrat färg med åren, så som trä gör. Den nya planterade teaken som den tillverkas i nu är lite mörkare tycker jag, men det skiftar förstås också lite från apa till apa. Det var i alla fall kul att se hur aporna sätts i hop och att man parar ihop armar och ben som har liknande kulör. De sätts fortfarande ihop för hand så det ligger mycket arbete bakom dem. En nyhet var också att nu kommer de i en liten mindre miniversion. Kul!

Kay Bojesens apor sattes ihop på Formex Foto: Annika Rådlund
Kay Bojesens apor sattes ihop på Formex Foto: Annika Rådlund

Kay Bojesens originalapa 20 cm och det finns även en större på 46 cm. Men nu finns även ett mellantign på 28 cm samt en miniapa, som är bara 10 cm - så söt! Alla är tillverkadför hand på ett danskt träsvarveri, på Formexmässan kunde man se hur de sattes ihop.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.kaybojesen-denmark.se

Nyckelord: Detaljer | Historia | Inredning | Inspiration | Mässor | Nyheter | Prylar

Permalink


Fyrklövern hyllar kärleken med nya servisen Sonja

Porslinsföretaget Fyrklövern vill hylla kärleken och fira det norska kungliga guldbröllopet 2018 med jubileumsservisen Sonja. Det är en tidlös klassisk servis i vitt med inslag av grön myrten, orkidéeroch fresia. Servisen är formgivaren av Anna Handell i samarbete med Fyrklövern och den har en handmålad platinakant för att den ska få en extra lyxig känsla.

Jag tycker att man kan använda servisen till flera slags dukningar, den passar både till familjemiddager, en romantisk middag för två och till andra festligheter som dop och bröllop. Men som jag alltid brukar säga så tycker jag att man kan använda finporslinet även till vardags. För varför ska det som är fint bara stå i ett skåp? Lika bra att använda det medan man lever tänker jag. Den här tål ju dessutom maskindisk.

Dukning med Fyrklöverns nya servis Sonja Foto: Fyrklövern
Dukning med Fyrklöverns nya servis Sonja Foto: Fyrklövern

För en högtidlig dukning använd silverkandelabrar och orkidéeblommor i små vaser och för en mer rustik look använd grova servetter i linne och gör någon fin bordsdekoration med mycket grönt i. Servisen Sonja består av 16 delar och tål maskindisk samt finns endast till försäljning via Fyrklövern.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.fyrklovern.se

Nyckelord: Blommor | Detaljer | Inredning | Inspiration | Nyheter | Porslin | Presenter | Tips

Permalink


G.A.D visade sin jubileumskollektion på Stockholm Furniture & Light Fair

Det gotländska möbelvarumärket G.A.D fyller 20 år och på Stockholm Furniture & Light Fair visade de upp en ny jubileumskollektion med bland annat en fåtölj med hög komfort, som är en vidareutveckling av den populära karmstolen Fole. Under jubileumsåret ska kollektionen även kompletteras med en ny hylla i den stilrena och flexibla förvaringsserien Klinte – ett hyllsystem med sektioner som kan kombineras eller användas separat.
Alla möbler som tillverkas under 2018 kommer att stämplas med ett jubileumssigill och grundaren Kristian Eriksson att signera ett flertal möbler. Kanske ger det lite extra klirr i kassan för köparen om de säljer möbeln någon gång i framtiden.

G.A.D jubileumskollektion som presenteras på Stockholm Furniture & Light fair
G.A.D jubileumskollektion som presenteras på Stockholm Furniture & Light fair

Det gotländska möbelföretaget G.A.D anammar klassiska lokala naturmaterialen kalksten och grått lammskinn. Möblerna i massiv ek och björk enligt traditionella hantverksmetoder på företagets snickeri i Hemse.

Tidigare inlägg: Stilrena möbler från Gotländska G.A.D

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.gad.se

Nyckelord: Arbetsrum | Detaljer | Inredning | Inspiration | Mässor | Nyheter | Vardagsrum

Permalink


A Följen som utsetts till Årets Möbel på Stockholm Furniture Fair 2018

Under Stockholm Furniture Fair delades designpriset Form Award ut och i år gick priset för Årets Möbel till fåtöljen Agnes formgiven av Andreas Engesvik för Ire Möbel.

Jag har provsuttit den stolen och även bytt några ord med Andreas Engesvik, dagarna innan mässan då kollektionen visades upp för pressen. Stolen är tänkt att vara skön som en fåtölj men att tygen kan lyftas bort från själva trästommen och det kan tvättas eller bytas ut om man skulle vilja det någon gång. Han menade att med stoppade möbler så blir det förstörda om de får en skada man att man med den här lösningen ändå kan använda stolen om något skulle hända med tyget.

Andreas Engelsvik visar upp fåtöljen Agnes Foto: Annika Rådlund Produktbild: Ire Möbel
Andreas Engelsvik visar upp fåtöljen Agnes Foto: Annika Rådlund Produktbild: Ire Möbel

Fåtöljen Agnes är en del i Ire Möbels nya designkollektion Character Collection, som lanserades under Stockholm Furniture Fair 2018. Fåtöljen, som är formgiven av norska designern Andreas Engesvik, är vänlig och informell i sin karaktär och passar lika bra i stan som i fjällstugan eller i sommarstugan.

Juryns motivering lyder:
"Producenten Ire dominerade årets mässa med en liten, men sammanhållen och fräck kollektion. Juvelen i kronan var Andreas Engesviks fåtölj Agnes, där den lösa klädseln lite nonchalant softar på en strikt, hantverksmässigt konstruerad stomme. En avslappnad möbel som känns lika naturlig i hem som offentliga miljöer”. Priset delas ut av Form Magazine.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.ire.se

Nyckelord: Detaljer | Inredning | Mässor | Nyheter | Vardagsrum

Permalink


Följen som utsetts till Årets Möbel på Stockholm Furniture Fair 2018

Under Stockholm Furniture Fair delades designpriset Form Award ut och i år gick priset för Årets Möbel till fåtöljen Agnes formgiven av Andreas Engesvik för Ire Möbel.

Jag har provsuttit den stolen och även bytt några ord med Andreas Engesvik, dagarna innan mässan då kollektionen visades upp för pressen. Stolen är tänkt att vara skön som en fåtölj men att tygen kan lyftas bort från själva trästommen och det kan tvättas eller bytas ut om man skulle vilja det någon gång. Han menade att med stoppade möbler så blir det förstörda om de får en skada man att man med den här lösningen ändå kan använda stolen om något skulle hända med tyget.

Andreas Engelsvik visar upp fåtöljen Agnes Foto: Annika Rådlund Produktbild: Ire Möbel
Andreas Engelsvik visar upp fåtöljen Agnes Foto: Annika Rådlund Produktbild: Ire Möbel

Fåtöljen Agnes är en del i Ire Möbels nya designkollektion Character Collection, som lanserades under Stockholm Furniture Fair 2018. Fåtöljen, som är formgiven av norska designern Andreas Engesvik, är vänlig och informell i sin karaktär och passar lika bra i stan som i fjällstugan eller i sommarstugan.

Juryns motivering lyder:
"Producenten Ire dominerade årets mässa med en liten, men sammanhållen och fräck kollektion. Juvelen i kronan var Andreas Engesviks fåtölj Agnes, där den lösa klädseln lite nonchalant softar på en strikt, hantverksmässigt konstruerad stomme. En avslappnad möbel som känns lika naturlig i hem som offentliga miljöer”. Priset delas ut av Form Magazine.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.ire.se

Nyckelord: Detaljer | Inredning | Mässor | Nyheter | Vardagsrum

Permalink


Dux Spaces av Lotta Agaton under Designveckan

Som vanligt under Designveckan så är det många visningar och event som äger rum runtom i Stockholm, och så är det förstås Stockholm Furniture Fair på Stockholmsmässan. Jag har tyvärr inte haft tid att gå på alla visningar, men jag kikade in på DUX utställning på Scenkonstmuseet. De har nämligen nu en stor utställningen med både sängar och deras ikonmöbler som Karin, Pernilla och Jetson samt möbler av Claesson Koivisto Rune, som har lyfts fram och tolkas i nya skepnader av stylisten Lotta Agaton.

Den 250 kvadratmeter stora ytan skulle spegla ett loftboende med jordnära naturtoner som bas. Faroriten var den mjuka vilofåtöljen, den var som att bli omfamnad av ett mjukisdjur men samtidigt ergonomisk och med ett väldigt skönt nackstöd. Jag ger också tummen upp för den stiliga sängen från Dux och den fantastiska mattan som Lotta Agaton har designat tillsammans med Tisca Rugs (den finns även ute på mässan i Tiscas fantastiska monter som jag har skrivit om här).

Dux Spaces Foto: Annika Rådlund
Dux Spaces Foto: Annika Rådlund

Utställningen heter Dux Spaces är skapad av Lotta Agaton med möbler från Dux, där hon har fått fria händer att tolka deras sängar, klassiska möbler designade av tex Bruno Mathsson, och den nya kollektionen som lanserades 2017 designad av Claesson Koivisto Rune.

Några av möblerna har fått nya textilier i nya kulörer, de finns inte i det ordinarie sortimentet, men kanske det kommer. Det var förstås även en del som det var piffat med som inte hör till Dux sortiment (konst, prydnader osv). Fin inspiration hur som helst. Så snyggt att till exempel matcha ett fykantigt med ett runt soffbord (se den nedre bilden).

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.dux.se

Nyckelord: Detaljer | Inredning | Inspiration | Mässor | Nyheter | Prylar | Sovrum | Textil | Tips | Vardagsrum

Permalink


Tisca - finaste montern på Stockholm Furniture Fair

Det är väldigt många fina montrar på Stockholm Furniture Fair, flera är intredda som riktiga rum. Det var en monter som jag tvärstannade vid, och det var mattillverkaren Tisca Rugs. Så fint med alla mjuka mattor och toner av cremevitt och beige. Så behagligt och vackert på något sätt. Den mjuka formen på möblerna påminner om havsslipade stenar tycker jag.

I efterhand har jag hört att det är stylisten Lotta Agaton har inrett montern och att hon även har designat en egen matta, båden den på väggen bakom soffan och den den stora på golvet. Den sistnämda har breda ränder i tufftat garn och den heter heta Bella Lotta Stripe är tillverkad i ull. Så himla mysig att gå på!

Tisca Rugs monter på Stockholm Furniture Fair Foto: Annika Rådlund
Tisca Rugs monter på Stockholm Furniture Fair Foto: Annika Rådlund

Tisca rugs monter på Stockholm Furniture & Light fair som pågår just nu på Stockholmsmässan.

Ps: Kolla även in Lotta Agatons fantastiska matta i Dux utsällning på Scenkonstmuseet som jag har skrivit om här.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.tisca.at

Nyckelord: Detaljer | Inredning | Inspiration | Mässor | Nyheter | Övrigt | Textil | Tips | Vardagsrum

Permalink


Sofia Wistam har designat en lampa tillsammans med Markslöjd

På möbelmässan Stockhoml Furniture and Light fair fanns idag Sofia Wistam på plats, hon är känd från bland annat Sofias änglar på TV där där hon tillsammans med hantverkare rycker ut med renoveringshjälp till människor som har det tungt i livet, för att visa upp resultatet av ett designsamarbete tillsammans med Markslöjd.
Hon har skapat en väggbelysning som heter Life i svart aluminium som är inspirerad av ett EKG-hjärtljud som en symbol och hyllning till livet.
Hon berättade att hon tycker att det är en lampa som passar bra som dopgåva och som present till vänner som har varit med om något tufft. "Ett slående hjärta som påminner hur viktigt det är att ta vara på varje sekund" sa hon. Klart bra och tänkvärt att bli påmind om det.

Armaturen Life designad av Sofia Wistam för Markslöjd Foto: Annika Rådlund
Armaturen Life designad av Sofia Wistam för Markslöjd Foto: Annika Rådlund

Armaturen har Led- slingor på baksidan så den lyser upp väggen fint, och har en genomskinlig sladd. På väggen där de visade upp den på mässan så hade de dragit in sladden i väggen, vilken man vanligtvis inte gör hemma. Men då kanske man har belysningen ovanför en soffa eller säng så att sladden kan försvinna ner där bakom.

Den finns i två storlekar, 40 cm och 70 cm bred och cirkapriset skulle ligga på 1 200 kronor och 1 700 kronor för den större.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

Nyckelord: Belysning | Detaljer | Inredning | Inspiration | Mässor | Nyheter | Presenter | Prylar | Sovrum | Tips | Vardagsrum

Permalink