AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 juni 2015

Amplarna är tillbaka - nu går de att fynda på rean

Jag antar att ingen har missat att ampeln är tillbaka...jag minns dem själv från barndomen och att vi hade sådana i vardagsrumsfönstret. Nu har de som är gjorda i rep eller makramé blivit trendiga igen. På Indiska finns den här varianten i flera olika färger och jag såg att de just nu har de rea på dem. Krukan följer inte med i priset så den får man köpa separat. Prova även en kruka eller vas av glas, det är jättefint då solen återspelgar sig i vattnet. Dessa kan man använda till snittblommor eller om man vill gro rötter på blomskott.

Grön, vit och turkos ampel från Indiska Foto: Annika Rådlund och Indiska
Grön, vit och turkos ampel från Indiska Foto: Annika Rådlund och Indiska

Ampeln är tillbaka. Perfekt om man har en liten fönsterbräda och vill ha mer grönt i fönstret. Passar även att hänga i taket på till exempel balkongen eller altanen. Hanging plant är en färgglad ampel i grovt limegrönt, turkost eller vitt bomullsgarn. Ampeln har knytanordning nedtill för att säkra krukans stabilitet och tack vare de långa flätade banden fungerar den även bra med att använda till större till krukor. 119 kr ord pris 149 kr) hos Indiska. Krukan och växten ingår ej i priset.

www.indiska.se

Följ gärna Allt om bostad på facebook och på Instagram.Nyckelord:

Balkong

Blommor

Inredning

Inspiration

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår