Ännu ett Attefallshus

Ännu ett Attefallshus
Nu börjar byggföretagen att komma i gång med olika modeller på så kallade Attefallshus, dvs bygglovsfria husmodeller på högst 25 kvm och högst 4 kvm upp till nocken. Det här är en av de nya modellerna The Fort Modul. Det är komplett med kök och badrum och ska ha en yteffektiv planlösning, inredning och modern utrustning. Tyvärr har jag inte sett några bilder från insidan ännu.. Samtliga hus byggs med hög standard för året-runt-boende. Vilket så klart inte är ett måste, man det tycker jag är vettigt att satsa på om man ändå planerar att köpa ett komplementhus, så att man får ut det mesta möjliga av det. Då kan man hysa in gäster där även under jul och påsk... och kanske vill man hyra ut det under höst och vårtermin till någon student, så kan man nyttja det själv under sommaren.

Tre Fort Modul lanserar bygglovsfria Attefallshus på 25 kvm. De tillverkar husen inomhus i egen regi. Fler modeller kommer att presenteras under sommaren.

Från och med den 2 juli 2014 får du bygga ett 25 kvadratmeter stort komplementhus för permanent boende till din fastighet utan att behöva söka bygglov.


The Fort Modul AB

Facebook Twitter Google Plus Google Plus