AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 juni 2010

Äventyr!

av: Mumlan Nyhlin

Jag är hemma från härlig semester, några bilder dyker upp inom kort. Har även hunnit med att genomföra det här äventyret! En kul utmaning som jag förmodligen kommer göra om nästa år. Har du någon utmaning på g?

Här hemma står vi (fortfarande) inför en köksrenovering. Är bara små detaljer som ska spikas och några sista frågetecken som ska rätas ut, sen är det bara att vänta och våndas. I min inspirationsmapp finns en hel massa fina bilder och givetvis har vi också hittat inspiration inför köksprojektet där.

De här två bilderna har haft stor betydelse när vi spånat. Inget som sticker ut, enkelt, nästan lite trist kanske. Men precis så ljust och fräscht som vi vill ha det. Om jag inte missminner mig kommer båda från Alvhems Mäkleri i Göteborg, med mäkleribranschens bästa stylister! :)

Vad tycker ni om dessa?

Äventyr!

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Bygg

Inspiration

Kök

Privat

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår