AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 oktober 2013

Bättre förvaring i hallen

Att man inte har världens bästa förvaring i hallen brukar göra sig allmänt känt då vintern kommer... eller redan på hösten då alla handskar, vantar, mössor, sockor och annat börjar drälla omkring där. Själv har jag löst en del av problemet med att placera ett stort klädskåp där (som har hyllor inuti) där jag kan trycka in det mesta. De nedre hyllorna används till skor så att det slipper vara så många skor på skohyllan. Man slipper helt enkelt se alla prylar eftersom dörren tills skåpet hålls stängd. Mot väggen mitt i mot har jag satt upp fina krokar där man kan hänga "dagens jacka" och gästerna kan hänga sina ytterjackor där. Andra ytterplagg som jag kanske inte använder just den dagen har jag hängt undan i en annan garderob som inte är i hallen .
Här hittade jag en annan smart idé på Elfas hemsida. Där man helt enkelt kan dela av en hyllkorg så att varje familjemedlem får ett eget fack att lägga sina vantar och mössor i. Märk sedan facken med namnetiketter så är sannolikheten större att det blir ordning och reda.

Foto: Elfa
Foto: Elfa

Det är inte alltid det finns plats för förvaring i hallen. Men du har kanske en baksida på en dörr du kan använda? Sätt enkelt fast dörrfästet utan att skruva i dörren. Sen är det bara att välja korgar, de finns i olika storlekar. Där kan mössor, vantar och annat som kan vara bra att ha i hallen förvaras. Har du ingen dörr kan du också skruva fast skenan direkt i väggen.


Elfas förvaringstips

 Nyckelord:

Besök

Detaljer

Inredning

Inspiration

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår