AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 oktober 2010

Bianchi Café & Cycles

Det italienska varumärket Bianchi, som ingår i Salvatore Grimaldis cykelimperium, har producerat cyklarnas Ferraris i 125 år och rönt internationellt erkännande för produkternas stilrena former och pricksäkra estetik. Nu tar Bianchi ytterligare ett steg för att stärka sin status soch öppnar en flaggskeppsbutik i förening med ett antipastikök och espressobar. Allt detta i en élegant miljö förstärkt av Bianchis signaturfärg, Bianchi Celeste.

Som sportnörd var det med förtjusning jag igår besökte presslunchen hos Bianchi. Vi fick ta del av Salvatores (som syns i högra bilden på övre raden, tillsammans med Vd Nicklas) intressanta och inspirernade resa från verkstadsgolvet på Volvo i Köping till cykelvärldens kungatron. Kombinationen cyklar och mat känns kanske inte helt igen i Sverige, men utomlands, inte minst i Italien, är det en etablerad kombination. Biacnhi tar det nu ytterligare en nivå.

Självklart är jag partisk, som redan är frälst av den turkosa färgen och cyklarnas skönhet, men, stället är underbart! På sikt satsar de på att bli en Italiensk deli, och redan idag finns förutom butik, verkstad, lunchrestaurang och espressobar cateringverksamhet. Ett nytt favoritställe för lunch i stan! Se upp för prislappen bara, cyklarna finns i prisklassen 6000- 110.000 kronor(!).

Norrlandsgatan 20 i Stockholm.

Bianchi Café & Cycles

Foto Mumlan Nyhlin, får ej kopieras.

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Butik

Kök

Mat

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår