Blommiga höstnyheter från Nadja Wedin och Hemtex i höst

Blommiga höstnyheter från Nadja Wedin och Hemtex i höst

Formgivaren Nadja Wedin fortsätter att skapa vackra mönster för Hemtex, missa inte höstens nyheter! De brukar gå åt i ett naffs, jag skulle köpa hennes vita vintermuggar inför jul men de var slut då jag skulle köpa dem.
Den nya kollektionen heter Forest och mönstret finns från allt från porslin till gardiner, mönstret är såklart i typisk "Nadja stil" med slingrande växter och smådjur. Här och där kan man hitta svampar och annat i det nya mönstret.
Jag har träffat Nadja många gånger och hon är en fantastiskt person och det gör ju att man gillar hennes alster extra mycket. Man kan också påminna sig om att hon ritar allt för hand innan det trycks upp.
Den här kollektionen gör dessutom skillnad eftersom 2% av den totala försäljningen går till SOS Barnbyars familjestärkande program i Bangladesh. Jag trycker på Gilla-knappen!

Nadja Wedins nya alter för Hemtex. Man behöver ju inte ha ALLT utan kan matcha de blommiga delarna med annat enfärgat eller andra mönster som matchar. Själv har jag en av hennes kuddar med vit botten och rosa och mintgrönt mönster på i mitt kök på kökssoffan, det passar jättebra ihop med alla andra mönster jag har där, eftersom de har liknande färger. Mer färg och mönster åt folket!
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.hemtex.se
Facebook Twitter Google Plus Google Plus