AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

5 mars 2013

BoConcepts snygga Smartville möbler och prylar

När jag kliver in i BoConcepts butik så vill jag genast flytta in. Eller ta hem alltihop. Allt känns nytt, modernt och trendigt. Jag är ju en liten samlare av gamla prylar så mitt eget hem har inte riktigt samma touch. Men det är härligt att blanda gammalt och nytt. Bilkuddarna vill jag gärna ha i soffan, de skulle även min lilla son gilla.

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

Ny Smartville collection från BoConcept. Soffan har har ett maskulint uttryck med lite bredare och fyrkantigare form. Soffan är en modul så det går att skapa en personlig soffa beroende på vilka moduler, tyger och färg man vill ha. Basmodulen är 2,69 meter. Kostar från 19 990 kr Smartville accessoarer är framtagna för alla som älskar bilar och stadens puls. Kudden Car finns i olika varianter, 329 kr/st och kudden Urban Living finns också i olika varianter för 329 kr/st.

BoConceptNyckelord:

Butik

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår