AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 februari 2013

Boktips! Remake - ge dina gamla saker ett nytt liv!

Boken Remake av Stockholms stadsmission är utgiven av Ica Bokförlag och innehåller tips på hur man kan ge gamla saker, möbler och kläder en ny look. Möbeldelen lika stor som jag hade hoppats på, men det finns ändå många godbitar. Hur man gör en snygg sänggavel av en bordsskiva, en lampskärm av en stickad tröja, måla harlekinrutor på ett skåp, gamla stolar med trappsteg får nytt liv, byta ben på möbler, fågelbur eller spetsduk blir lampa och decoupage (sätta fast bilder och sedan lacka över) på möbler, brickor och annat. Jag har fått massor av idéer och inspiration bara genom att bläddra i boken.

Remake / Ica Bokförlag
Remake / Ica Bokförlag

Remake- ge dina gamla saker nytt liv innehåller tre delar; garderob, prylar och möbler. I garderobsdelen finns tips om hur man kan göra om kläder. Boken är utgiven av Ica Bokförlag, 168 kr på Adlibris.

Adlibris
Ica BokförlagNyckelord:

Böcker

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Prylar

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår