AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

17 november 2012

Boktips: Vår Jul -kokbok!

Jag är en hopplös samlare av recept. Förr brukade jag alltid sätta in dem i receptböcker efter att jag provat dem (om jag tyckte att de var bra, annars kastade jag dem). Nuförtiden hittar jag aldrig tiden till att göra det så pappershögen i skåpet bara växer...Lite drygt eftersom jag gillar att organisera saker. Därför är jag extra glad nu då Vår Jul Kokbok har kommit ut, där finns det mesta för julen samlat, alla klassiker tillsammans med en hel hög nya recept. Boken har 320 sidor så det täcker allt från julskinka med ugnsbakade äpplen till Janssons frestelse med lax.

Vår Jul Kokbok Foto: Norstedts
Vår Jul Kokbok Foto: Norstedts

Vår Jul Kokbok innehåller recept på allt från sylta till sill, pepparkakshus, julskinka, knäck och annat gott. Dessutom fakta och information om tillagningsmetoder och råvaror. Ingrediensförteckningen i yttermarginalerna i fetstil gör recepten lättöverskådliga. Boken är utgiven av Norstedts förlag och finns bland annat på Bokus.se för 169 kr.

 

Bokus
NorstedtsNyckelord:

Böcker

Inspiration

Jul

Kök

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår