AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

17 januari 2014

Bre Lock - Veckans favorit!

I presspåsen på Formex fick alla ett varsitt sådant här lock från Bre Lock. Ett väldigt smart drag av företaget förstås att förse alla journalister med ett exemplar. Men, jag måste säga att det här är en väldigt smart pryl. Locket passar de stora askarna med bordsmargarin, som Bregott och Flora. Fördelen är att det finna alltid en smörkniv på plats, och det ser lite finare ut att sätta fram på bordet. Nackdelen är att man slänger ju det vanliga locket så man ser inte alltid bäst-före-datum på margarinet.

Bre Lock
Bre Lock

Smörkniven alltid på plats Kraftig kniv - som inte böjer sig Diskas i maskin Kraftig svensk konstruktion, 79 kr för ett lock med kniv, från Bre Lock. Går att beställa via deras hemsida. Jag fick ett rött lock och funderar nu på att köpa ett vitt också. Hoppas att det snart kommer ett svart i sortimentet, det tror jag många andra skulle gilla. Bra present som är användbar, och sånt gillar jag!

Bre LockNyckelord:

Detaljer

Kök

Mässor

Nyheter

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår