AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 januari 2015

Brevlåda i form av en handväska!

Det är ju inte varje dag man ser en brevlåda som sticker ut, om det inte är en hemsnickrad variant eller en med fina målningar på. Nu har det äntligen kommit en som sticker ut, utan att vara kitschig eller färgstark. Det är företaget Garden Glory, som är mest känd för sina vattenslangar i olika färger som ihopsnurrad med ett fint lås och handtag ser ut som just en handväska. Här kommer deras senaste tillskott i deras produktportfölj (där fick jag till det...) nämligen en postlåda i form av en handväska. Brevlådan är tillverkad i Sverige och är utrustad med ett säkerhetslås där nyckelhållaren är gjord av läder. Locket på brevlådan har ett system inbyggt, som gör att den inte smäller igen då locket stängs.

Postlåda Garden Glory Foto: Annika Rådlund
Postlåda Garden Glory Foto: Annika Rådlund

Postlåda som ser ut som en läderväska, men den är tillverkad i metall. Brevlådan har en garanti på 10 år. Har inte fått någon prisuppgift än, uppdaterar då jag vet. www.gardenglory.comNyckelord:

Detaljer

Nyheter

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår