AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 maj 2010

Brödformar

av: Mumlan Nyhlin

Appropå mitt brödbak så måste jag visa er detta! Kalasform har kommit med nya, smarta, bakformar. Pefekta att baka limpor i, men funkar också för pajer och mjuka kakor. Superfin present att ta med när man är bortbjuden på middag, självklart med något hembakat i då såklart!

Brödformen öppnas enkelt genom att vika ut kortsidans flikar så att brödet/kakan lätt kan skäras upp. Formarna är av papper för engångsbruk med en behandlad insida så att kakan lätt lossnar från formen. De är förpackade tillsammans med ett recept i en PET ask. Formarna tål ugnsvärme upp till 230 grader och kan även frysas. Säljs i förpackningar med fyra formar i varje, för ungefär 55 kronor. 

Om jag inte missminner mig tror jag att bland andra STCKHOME och Designtorget säljer dessa formar?! Tror årets picknickar kommer bli både snyggare och godare! :)

Kollage av pressbilder från 
Kalsform.
Kollage av pressbilder från Kalsform.

Av: Mumlan Nyhlin

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår