AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 juli 2013

Budget och Lyx! Den kända Dagg-vasen!

Har letat efter alternativ till den klassiska Daggvasen från Svenskt Tenn. Men ingen har ens kommit i närheten av originalet. Snart kommer dock Ica Maxi (!!) med en variant som är ganska lik. Den är betydligt enklare, men passar också fint till ljuvliga blommor.

Budget och Lyx! Den kända Dagg-vasen!

Till vänster: Vasen Beata i klarglas, 16 cm i diameter. Pris 89 kr. Tillgänglig från vecka v 33-36 2013 hos Maxi ICA Stormarknad och www.icamaxihemochfritid.se.

Till höger: Vasen Dagg från Svenskt Tenn designad av Carina Seth Andersson är lite större med sina 27 cm i diameter och den finns i rosa, brunt, blått eller klart glas. När Carina Seth Andersson formgav vaser för Svenskt Tenn 2009 utgick hon ifrån de exotiska föremål som Estrid Ericson (grundaren av Svenskt Tenn) tog med sig hem från sina resor. Carina funderade kring det exotiska i den nordiska naturen och hämtade inspiration från slingrande skogsvägar, en tidig sommar morgon och det norrländska vemodet. Daggdroppen, hygget med alla sina stubbar och alla dessa kottar under fötterna på stigen. Pris: 2500 kr.

 

Ica Maxi
Svenskt TennNyckelord:

Butik

Inredning

Nyheter

Porslin

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår