AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 september 2014

Carolina Gynnings inredningsprylar

Carolina Gynning visade upp sina färgstarka inredningsprylar på Formex. Hon var själv på plats och visade upp sin serie som nu till hösten har utökats med ett brickbord, servetter och glasunderlägg. Hon visade även smycken som hon har designat. Idag ägnar hon sig åt sitt kreativa skapande på heltid och satsar förutom formgivningen på sitt målande. Hennes signum är färgstarka porträtt och många av dem är lite sorgsna eller allvarliga. Hoppas få se lite mer glada porträtt framöver för färgerna på motiven är så härliga. Det är starka färger - gult, rött, orange, grönt, svart och blått. Både hennes mamma och hennes morfar är konstnärer och därför har ateljén varit en naturlig plats för henne, och redan vid 15 års ålder hade Carolina Gynning sin första egna konstutställning.

Carolina Gynning Foto: Annika Rådlund
Carolina Gynning Foto: Annika Rådlund

Gynning Design på Formex. Företaget Gynning Design startades 2010 med ett koncept som kombinerar design, konst och inredning. 2010 tog Carolina Gynnings steget från tavelkonst på duk till glas och butikskedjan Cervera fick exklusiv rätt att sälja hennes glas. Nu består hennes inredningsserie av kuddar, brickor, servetter, bordstabletter och brickbord. Samt målningar förstås. Jag har fyra av hennes bordstabletter, de fick jag av min kompis Angelica då jag fyllde år. De är nästan som tavlor i sig, så om man vill kan man rama in dem.

Gynning DesignNyckelord:

Inredning

Mässor

Nyheter

Prylar

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår