AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 oktober 2014

Coola pappersdekorationer till jul

På många mässor som jag besöker så kan man inte köpa någonting, eftersom det är rena branchmässor. Men på Hem & villamässan till exempel, kan man köpa allt från smått till stort. Jag råkade halka dit och köpa de här små sötingarna. Det är egentligen ett ark så man måste klippa ur figurerna själv och sedan vika ihop dem. Bra gå-bort-present eller smart om man behöver skicka en julklapp så tar de inte mycket plats. Men vid närmare eftertanke så har jag nog svårt att slita mig från dem så de hamnar nog på fönsterbrädet i jul.

Foto: Annika Rådlund och Åsa Kax
Foto: Annika Rådlund och Åsa Kax

Luciatåg i japansk Kokeshi-stil. Man köper dem på ett platt ark som kan användas som en poster eller så klipper man ut de små pappersfigurerna och ställer dem på bordet, på en hylla eller hänger dem i granen. Jag köpte ett ark i Nordic design collectives monter för 125 kr, de finns även på deras nätsida. Där finns de även i påskkläder, sommarkläder och olika med olika kakteman.

Kax design
Nordic design collectiveNyckelord:

Detaljer

Inredning

Mässor

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår