AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

23 augusti 2017

Coolt bord med fågelfötter

Jag gillar inredning som är lite annorlunda, gärna med oväntade detaljer. Här är ett kul exempel på en möbel som verkligen sticker ut. Bordet kommer från ByOn som är sprunget ur forna On Interiör (som tidigare varit en grossistverksamhet inom inredning). ByOn’s nya sortiment är uppbyggt kring flera mindre kollektioner, de har ett klassiskt grundsortiment som kompletteras med inredningsprylar som är både lite roliga och mystiska.

Bord med fågelfötter från ByOn
Bord med fågelfötter från ByOn

Bord från Byon från deras inredningskollektion Concrete cushion som beskrivs så här:
"Kollektionen Concrete cushion andas mjuk minimalism och arkitektonisk karisma. En kollektion som flörtar med kontraster – runt och stramt, varmt och kallt, från stad till land och från betong till linne. En kollektion som med sina skarpa linjer representerar ordet trendigt. Materialen i kollektionen är betong, sten, trä och linne. Färgerna är alla nyanser av grått, även mot blå och grön. Komplementfärg är en dov rosa".
Verkligen något att inspireras av!

Återförsäljare av ByOn är bland annat www.designonline.se och www.vallgatan.se

www.byon.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Prylar

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår