AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 maj 2012

Cupcakefärgad?

När jag var liten brukade jag gå på auktioner med min farmor och farfar. Det var en härlig känsla minns jag, helst när jag vågade ropa in någonting. Auktionsgubbarna var ofta snälla så ibland klubbade de lite tidigare när budet kom från en liten tjej. Idag går jag inte så ofta på auktion, mest på grund av tidsbrist. Men ibland slinker jag in på något Loppis för att mätta mitt fyndbegär.
Lördag är en typisk loppisdag och idag var det massor av ställen som hade öppet, men jag bestämde mig för att bara gå på en ( för att minimera risken att släpa hem en massa saker som jag egentligen inte har plats med). Dagens fynd blev en plastmatta i turkost med rosa, vita och bruna inslag. Hon som sålde den kallade den för "cupcakefärgad". Bra ord tycker jag! Kanske borde det in i SAOL- Svenska akademiens ordlista.

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

Cupcakefärgad matta på det nysåpade golvet i stugan.Nyckelord:

Inredning

Kök

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår