Designmöbeln som katten kan klösa på

Designmöbeln som katten kan klösa på
Nu under Stockholm Design Week har self storage-företaget 24Storage lanserat skåpet The Cat Flat, en elegant möbel utvecklad med kattens behov i centrum. Kul idé tycker jag!
Möbeln har tagits fram i samarbete har kattpsykologen Susanne Hellman Holmström som har identifierat kattens 13 heliga behov, sedan har inredningsarkitekten Eleonor Moschevitz, utifrån dessa, skapat en möbel som uppfyller kattens behov utan att kompromissa med människans vilja att omge sig med vackra saker. Skåpet valnötsfanér och är uppbyggt i tre nivåer där katten enkelt kan röra sig fritt. Insidan av skåpet är dekorerat med sisalmatta och läder från Tärnsjö Garveri samt Lammskinn från Kambo Gård. Katterna skaockså kunna se och spana ut genom ribborna i skåpluckorna.
The Cat Flat för katter med klös. Möbeln är designad av Eleonor Moschevitz och byggt av Stockholms Möbelverkstad och är tillverkad av valnötsfanér. Borstarna är gjorda av FSC-certifierat bokträ med vildsvinsborst och skrubbarna av ekologisk kokosnöt.
Skåpet är 110 cm brett, 180 cm högt och 45 cm djupt.

Westanqvarn Retro altanstol har lånat formen av en klassisk förlaga från det finska 50-talet. Med sitt strama och enkla formspråk är den en äkta modern klassiker. Stolarna tillverkas av tätvuxen kvistfri närfuru av högsta kvalitet och ytbehandlas förutom i kittvit, linoljefärg också i skärgårdsgrå, ljus och mörk oljelasyr.
I kollektionen finns även sits- och nackdynor. I Westanqvarns Retro-kollektion finns även en solstol, altanbänkar i två stor-lekar och bord i olika storlekar. Pris altanstol från 3 160 kr och altanbord från 6 950 kr.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.24storage.se
Facebook Twitter Google Plus Google Plus