AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

1 mars 2015

Dregen har designat en punk-tron!

Dregen (soloartist och gitarrist i Backyard Babies) har designat en fåtölj, i ett samarbete med Vilax möbeldesign. Det är en del av "Rock'n'roll Art Collection" som deras nya kollektion kallas. Dregen har ritat, designat och färgsatt denna här modellen som heter "The punk Throne". Fåtöljen kommer att tillverkas i limiterad upplaga bestående av femtio exemplar som är numrerad och som han har signerat. Prisbilden är 30.000 SEK inklusive moms.

The Punk Throne designad av Dregen för Vilax möbeldesign.
The Punk Throne designad av Dregen för Vilax möbeldesign.

Dregen i hans egendesignade fåtölj. Så här säger han om skapelsen: "Jag älskar snygga möbler. Det är ju också konst och så mycket mera användbart. Idén om att göra en skitsnygg, annorlunda, superskön fåtölj damp ner i mitt huvud. Dessutom har jag själv kommit i åldern av att verkligen uppskatta en skön fåtölj. Jag tänkte mej en ”Punk-tron”, lika skön och lyxig som för en kung eller drottning, men Kungen heter inte Carl Gustav utan Iggy Pop och drottningen heter knappast Silvia utan Pippi Långstrump. Ett stycke lyx fåtölj med lapptäcke-känsla hämtad från Batmans serievärld och en sidoväska som osar Pirater och Cowboys & Indianer".
www.vilax.se

Gilla  gärna Allt om bostad  på Facebook
Nu finns vi även på Instagram - där kan du följa oss för att se fina bilder och se de senaste nyheternaNyckelord:

Inredning

Nyheter

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår