AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 augusti 2015

Endless candles - nu finns även batteridrivna antikljus!

Nu när hösten med allt mörkare kvällar närmar sig så börjar man att tända ljus igen. Jag har flera batteridrivna blockljus, det är suveränt bra. Men behöver inte vara orolig att man ska glömma bort dem och att underlaget eller ljusyktan ska ta eld. Jag har två stora trälyktor på golvet och där är batteridrivna blockljus perfekta. De har även en timer (en liten knapp på undersidan) där man kan ställa in om de ska lysa med intervaller om 4 eller 8 timmar.
En av höstens nyheter från Endles candles är att de nu har antikljus, alltså ljus som ser ut som vanliga avlånga stearinljus, som är batteridrivna. Kanske ska man damma av dem gamla kandelabern igen?

Batteridrivna antikljus och blockljus från Endless candles Foto: Annika Rådlund
Batteridrivna antikljus och blockljus från Endless candles Foto: Annika Rådlund

Här är ett par bilder som jag tog på Formex, på Endless candles nya ljus. Antikljus, blockljus med julmotiv (snöflingor, hjärtan eller guldstjärnor) och även ljus med metallock för utomhusbruk. Ljusen kan lysa i hela kvällen utan översyn ( perfekt i tex badrummet) , sotar inte och lämnar inga stearinfläckar efter sig. Och det bästa av allt - ingen brandrisk!

www.endlesscandles.com

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Jul

Julpynt

Ljus

Mässor

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår