AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 november 2011

Esprit home på Hemtex!

En nyhet är att Hemtex börjat ett samarbete med Esprit hemtextil och att det nu finns ett urval av deras handdukar, sängkläder, pannlappar, grytlappar och porslin i butikerna och på webben. Jag tycker att sängkläderna känns extra härliga och lyxiga med den täta väven och handdukarna har lite "hotellkänsla" över sig. Finfina julklappar till sig själv och andra!

Esprit home på Hemtex!

Esprit påslakanset i bomull med två sidor, en randig och en mönstrad. Den tätvävda strukturen av extra många fina och tunna bomullstrådar, 599 kr . Mugg Esprit 99 kr/st. Handduk Esprit Line i garnfärgad bomull som absorberar fukten och torkar snabbt. Finns i flera färger och storlekar, 139 kr/stl. Påslakanset Esprit Season vit i satin. Den tätvävda strukturen gör tyget slitstarkt och ger en mjuk, behaglig känsla, 999,- Det finns extra örngott.

Hemtex - Esprit Home

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår