AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

22 december 2017

Färgglad textil från Finlayson

Det finska textilföretaget Finlayson har nu visat upp vilka nyheter som kommer till våren med allt ifrån dova pasteller till färgstarka och härliga möster. Finlayson är bland annat känd för att de har bra kvalité på handdukar, sängkläder, dukar med mera. Jag har flera handdukar med Muminmotiv och ett par olika set med sängkläder och de är verkligen sköna och håller färgen tvätt efter tvätt. De har många kreativa mönster och stilar bland sina kollektioner och man kan säga att det finns något för alla i deras sortiment. Det här är några av mina favoriter ur vår/sommarsortimentet.

Finlaysons textilnyheter SS2018
Finlaysons textilnyheter SS2018

Härlig handduk som är färglad som en karamellpåse, 100% ekologisk fairtrade bomull dessutom. En nyhet i deras vår och sommarsortiment, den är 50x70 cm och priset ligger på cirka 125 kr.

Påslakanset med Muumimamman, verkligen ett mönster som andas sommar och som man blir glad av. Ruusutarha design Finlayson, dubbelsidigt påslakanset där priset ligger på cirka 730 kr.

Tyynyliina, örngott på den nedersta bilden, pris cirka 159 kr.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.finlayson.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Sovrum

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår