AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 februari 2016

Finlayson för alla Muminälskare

Det finska textilföretaget Finlayson har superfina kvalitetsprodukter med Muminmotiv. I Finland är det ett jättekänt varumärke, det har nämligen funnits sedan 1820 då det grundades i Tampere (Tammerfors) av skotten James Finlayson. De är kända för sin kvalité, tätvävd textil och bra färgbeständighet. Ett bäddset kostar runt en femhundring, men då håller det länge och det är mjukt och skönt.
Eftersom vi har åkt mycket till Finland under åren så brukar vi köpa på oss både sängkläder och handdukar när vi är där. Nu går det att beställa Finlaysons produkter från flera olika sajter, och de har precis öppnat sin första butik i Sverige, i Mall of Scandinavia. Tänk att det tog bara 200 år innan det kom en butik till Sverige... Vi ska absolut dit nästa gång vi besöker köpcentret!

Finlayson Moomin kuddde, bäddset, handduk, förkläde, kudde och grytvante
Finlayson Moomin kuddde, bäddset, handduk, förkläde, kudde och grytvante

Finlayson har massor av olika motiv i sitt sortiment. Mumin är bara en del av det. Det här är några av nyheterna som lanseras den här säsongen.
Magic Moomin, Adore moomin, Bongo moomin och Jungle moomin, påslakanset. 519 kr/set. Extra örngott 119 kr.
Handduk 69 kr. Svart kudde med mumin motiv (har inget pris på den). Moomin badhandduk 169 kr. Förkläde i muminmotiv 219 kr. Grythandske finns i flera olika motiv, 69 kr/st.

www.finlaysonshop.com
finlayson.designonline.se
lekmer.se/finlayson/Nyckelord:

Badrum

Barn

Butik

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Presenter

Sovrum

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår