AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 september 2016

Fint hjärta från Markslöjd... mysbelysning innan jul

Nu är höstdagjämningen nära...den 22 september infaller den och då blir dagarna och nätterna nästan lika långa, då passerar jorden solen i ett speciellt läge och vinkeln gör att natt och dag blir ungefär lika långa då. Så nu är det slut med långa ljusa sommarnätter och mörkret kommer att krypa sig på mer och mer.

För att man inte ska få panik inför detta så tycker jag att man ska se fram mot höst och vintermörkret för att då kan man tända en massa mysbelysning och ljus, Här är en jättefin nyhet från Markslöjd som heter BÄCK. Den passar lika bra i höst som till jul. Det har ju blivit trendigt igen med halmdekorationer i granen till exempel. Det bästa är att man kan ha den både inne och ute. Och jag har alltid gillat hjärtan...

Jag kommer då, inte helt otippat, att tänka på min vän Anna BÄCK som precis har köpt ett nytt superfint hus tillsammans med pojkvännen, och nu har han friat! Känns som om det här skulle vara en bra present också....den heter ju både Bäck som hennes efternamn och skulle passa så fint mot deras vita fasad.

Hjärtat Bäck från Markslöjd
Hjärtat Bäck från Markslöjd

Hjärtat Bäck i rotting kan placeras både inomhus och utomhus. Led-slinga lyser upp hjärtat. Höjd 70 cm, bredd 63 cm. Pris cirka 600 kr.Passar lika bra i farstun, ovanför sängen eller ute på bron.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.markslojd.seNyckelord:

Belysning

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Presenter

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår