AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

5 december 2016

Fira jul med Bianca och Benjamin Ingrosso!

Inför julen öppnar familjen Wahlgren dörrarna till sin Lilla Julafton den 18 december – genom en annons på Blocket. Fenomenet att fira jul med nya bekantskaper under julen började förra året, när en annons om ”Julfirande bortskänkes” lades ut på Blocket. Ansökningarna strömmade in och i år har några Blocket-annonser om julfiranden redan dykt upp, varav en kommer från syskonen Ingrosso.

– Vi är en öppen familj som gillar att träffa nya människor. Det känns jättespännande att få lära känna en helt ny person och upptäcka nya sidor av julen, säger Bianca Ingrosso.

Om du har tittat på TV-serien Wahlgrens värld under hösten så kan man gissa vad man har att förvänta sig av detta julfirande. Mycket skratt och spontanitet tror jag. Och kanske något med italiensk touch på tallriken.

Bianca och Benjamin Ingrosso
Bianca och Benjamin Ingrosso

Det är ägarna av Aladdin, Mondelēz International, som står för iniativet att inför julen 2016 kan helt okända familjer fira lilla julafton hos varandra. Aladdin öppnat en sida på Blocket.se, där vem som helst kan lägga upp sitt julfirande – eller fynda en ny jul och spendera julafton hemma hos någon annan. I år kan du alltså fira lilla julafton med Pernilla Whalgren och Emilio Ingrossos barn Bianca och Benjamin Ingrosso.

– Jag vet precis hur stressigt det kan vara att försöka räcka till när man har skilda föräldrar. Vår familj är både stor och brokig, vilket gör att det blir många julfiranden på olika håll. Därför brukar vi syskon ses några dagar innan jul och fira Lilla Julafton tillsammans. I år hoppas jag att vi kan få sällskap av någon som också vill ha en mysig uppladdning innan hela julcirkusen sätter igång, säger Benjamin Ingrosso.

Annonserna på Blocket ligger under den här adressen: https://www.blocket.se/julfirande
Så här gör du:
1. Scrolla igenom julannonserna under adressen https://www.blocket.se/julfirande och hitta din favorit! Finns ju fler härliga familjer att välja på!
2. Skicka iväg en förfrågan med en kort beskrivning.
3. Vänta in svar och bestäm var och när ni ses.
4. Ta med en Aladdinask och ha en trevlig Lilla julafton!
  Eller så lägger du helt enkelt ut en egen annons och bjuder in till ett firande hos dig!

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

 Nyckelord:

Jul

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår