AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

28 februari 2016

Follow me! Tänt var det här!

Den här kalasfina lampan såg jag på möbel- och belysningsmässan Stockhom Furniture and Light Fair. Tjejen som gick omkring med den hade en tröja som det stod "Follow Me" på, och det visade sig sen att det är namnet på den här lampan. Den kan användas både ute och inne och den har uppladningsbara batterier som håller i 8-10 timmar. Perfekt i sommarstugan eller på uteplatsen - follow me please! Bra mycket snyggare än en ficklampa om man behöver tassa iväg i mörkret, dessutom är inte ljuset så otroligt starkt så man kan ha den på ett bord utan att bli bländad.

Follow Me lampa på Stockholm Furniture and Light fair Foto: Annika Rådlund
Follow Me lampa på Stockholm Furniture and Light fair Foto: Annika Rådlund

LED-lampan Follow Me har dimmer-funktion och kan användas både inne och ute. Handtaget är i ek och lampskärmen som går att vrida är gjord i polycarbonate. Batteriet är uppladdningsbart, det har en USB-port för laddning. Lampan finns hos en rad återförsäljare, på nätet finns den bland annat hos dennyshome.se för 1346 kr.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.dennyshome.se
www.stockholmfurniturelightfair.seNyckelord:

Belysning

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår