Förenkla i trädgården med en trädring

Förenkla i trädgården med en trädring

Här har jag hittat en smart pryl för att göra det lite finare kring träden i trädgården. Trädringen består utav en rundvalsad plåt som är delad i två eller tre delar beroende på storlek. Trädringen ska man enkelt kunna sätta ihop genom att halvorna skruvas samman. Den kan användas både kring nyplanterade och befintliga träd och den förhindrar inväxning av gräs som annars lätt tar för sig av den näring och det vatten som trädet behöver.
Ringen ska också skydda stammen mot skador vid tillexempel gräsklippning, man kan ju lätt krocka med stammen om gräset växer tätt inpå.  Man kan även sätta trädringen i nivå med gräsmattan och låt gräsklipparen gå över den, det måste ju vara det bästa så slipper man en flurig gräskant kring ringen. 

Hos Wernamo Design kan trädringen beställas i tre olika storlekar; 60, 78 och 110 cm. Den är 10 cm hög och finns i galvaniserad plåt, svartlackerad plåt och cortenplåt. Trädringen i cortenplåt är en av vårens nyheter hos Wernamo Design. Cortenplåt är trögrostande och ger en snygg rostig yta. www.wernamodesign.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

Facebook Twitter Google Plus Google Plus