AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 april 2010

Formklipp med Isio

av: Mumlan Nyhlin

Här kommer sista bildsvepet från gårdgens workshop. För mig som inte har någon trädgård var det här med häcksaxen väldigt spännande. Vi fick testa Bosch nya, batteridrivna, lilla och behändiga häcksax, eller Multiklippare som den heter. Huvudet kan även bytas ut så maskinen kan användas för att klippa t.ex. kantgräs.

Multiklipparen är specialdesignad för formklippning av häckar och buskar och perfekt till att ge gräsmattan nya skarpa kanter. Den sladdlösa Isio väger bara 600 gram och kan komma åt överallt både längs staket och buskar.

Det var både enkelt och roligt! Jag gick lös på en buxbom och tuktade den ordentligt. Buskarna lever farligt med en så smidig, tyst och enkelt maskin i krokarna! :)

Fick busken med mig hem och ska plantera den i min hemsnickrade låda och ställa den på balkongen. Vi får väl se om Ylva hade rätt när hon sa att den skulle växa som tusan efter klippningen. Fortsättning följer, med andra ord!

Idag ska jag på andra äventyr, långt ifrån ämnen som brukar avhandlas här. Jag ska på Stora Transportdagen! Älskar variationen i mitt jobb! :)

Bosch multiverktyg

Foto Mumlan Nyhlin, får ej kopieras.

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Elektronik

Inspiration

Nyheter

Prylar

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår