AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 januari 2012

Frozzy Pack blev Årets sak på Designtorget!

Kylmatlådan Frozzypack som håller maten sval i cirka 7 timmar i rumstemperatur fick ikväll motta priset för Årets sak hos Designtorget. Den var en av tio utvalda produkter i deras sortiment som fightades om äran. Designern Carolina Sundberg kom på idén till lunchlådan när ett av hennes barn skulle spela en match på helgen och ta med sig något att äta på bussen.... Prissumman på 20 000 fick hon för sitt nytänk och för att produkten är väldesignat och säljbar. Trendanalytikern Stefan Nilsson som varit med i juryn tyckte också att Frozzy Pack speglar hur vi lever idag.

Frozzy Pack blev Årets sak på Designtorget!

Carolina Sundberg fick ikväll en utmärkelse för att ha designat Årets sak för Designtorget. Matlådan är tillverkad i Sverige av livsmedelsgodkänd polypropylen. Volymen är 0,9 liter och mäter 19,8x13,2x8 cm. Den tål maskindisk och går att värma i mikrovågsugn. Locket innehåller en giftfri kylbevarande gelé. Pris: 150 kr/st.

DesigntorgetNyckelord:

Kök

Nyheter

Övrigt

Prylar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår