Gammeldags loft - där både jag och tomtarna vill bo!

Gammeldags loft - där både jag och tomtarna vill bo!

Har du tillräckligt med takhöjd  men lite utrymme i övrigt, då är ett loft det ultimata. De här är det snyggaste jag har sett på marknaden. Modellen heter Gammeldags loft och det är Loftdesign som tillverkar dem. De kommer att vara med i programmet Sofies änglar på kanal 5, och eventuellt i Bygglov. Företaget har även fått förfrågan om att komma till London och bygga sina produkter.
Kunderna får loften  precis så som de vill ha det vad gäller form, utseende, antikbehandling och annat. Deras modernare varianter har infällda lampor som lyser upp området under. Deras takfästen är överdimensionerade och ska hålla för flera  hundra kilo, de är av samma typ som används till infästning av balkonger.
De säljs även som byggsatser, för de som är lite händiga. När det är monterat och klart är det bara att kolla om tomtarna flyttat dit. Har du tomtar på loftet?

Gammeldags loft från Loftdesign. Montering och prisuppgifter efter besiktning. Byggsatser från 3 990:- Spotlights från 1290:- Stegar från 1290:- Räcken från 690:-
Loftdesign

Facebook Twitter Google Plus Google Plus