AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 juni 2013

Gratis meditationsprogram för dammsugningen

Stressad över städningen? Electrolux har tagit fram ett meditationsprogram för dammsugning i samband med att de lanserar en ny dammsugare. Efter att de frågat människor om deras känslor kring stress lanserar de ett meditationsprogram i ett försök att möta behovet av att slappna av i vardagen. Programmet finns att testa på Spotify, iTunes och SoundCloud. Man kan hoppa över introduktionen om man vill hoppa direkt in på ljudspåren. Programmet är framtaget tillsammans med mindfulnessinstruktören Gunilla Lönnberg, som sedan länge jobbat med att förbättra människors inre hälsa.
Meditationsprogrammet ”Clean Your Mind” är framtaget för att kunna förena avslappning med en vanlig hushållsyssla som dammsugning. Programmet släpps i samband med att nya UltraSilencer lanseras, vilket är den tystaste dammsugaren någonsin med en ljudnivå som inte är högre än ett normalt samtal.

 

UltraSilencer/Electrolux
UltraSilencer/Electrolux

Enligt mindfulnessinstruktören borde meditation vara lika viktigt som motion  Enligt Gunilla Lönnberg, expert inom informell meditation, är meditation en bra hjärngympa som hjälper dig att organisera dina tankar, få ökad självkännedom och lugn. Bakgrundsljudet i programmet är framtaget enbart från ljudet av dammsugaren och harmoniserar med normal hjärtfrekvens för att ge ökat lugn.

 

ElectroluxNyckelord:

Elektronik

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår