AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

2 november 2015

Grattis! Du vann kuddfodralet från Bemz!

Rätta svaret på frågan var: Littlephant är ett svenskt märke skapat av designern och illustratören Camilla Lundsten. Här är den vinnande motiveringen:
"Jag fastnade direkt! Reste tillbaka med både lukt, smak och syn till slutet av sommaren då vi skördade vår gurkplantage (okej, jag överdrev...det var bara fyra växter...). Det blev varken goda eller stora gurkor i år pga vädret men ack så vackra, helt fantastiska! Miniatyrgurkor med exakt samma mönster som på kudden! Den vill vi ha i vårt vardagsrum! "
Grattis säger vi till Nicklas Jakobsson! Bemz fina kuddfodral kommer på posten!

Littlephant Fruit Garden kuddfodral från Bemz
Littlephant Fruit Garden kuddfodral från Bemz

Fruit Garden från Littlephant och Bemz ”Jag tror att naturens mjuka former, färger och liv gör att vi människor mår bra. Alla har inte en egen trädgård, med med mitt mönster Fruit Garden kan du omges av en trädgård hemma i soffan. Sjunk ner mjukt och låt fantasin ta dig mellan fruktfyllda grenar och väldoftande blommor. Tittar du riktigt noga finns där också din egen trädgårdsmästare, fjärilar och myror,” säger Camilla Lundsten, creative director och grundare, Littlephant.

Mer info om Bemz, tyget och tävlingen kan du hitta här.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

Gilla gärna Bemz på facebook också - de har mycket fint att titta på - missa inte!

 Nyckelord:

Inredning

Nyheter

Tävling

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår