Grilla skaldjur enklare

Grilla skaldjur enklare
Om du tycker att det är lite krångligt att grilla skaldjur så kan jag tipsa om de här smarta pannorna som man ställer ovanpå grillgallret, så smart! Så sipper man försöka peta upp saker som fastnat i gallret...

Bästa säsongen - grillsäsongen är här! Här är ett par nyheter från Cook' n Bloom och Outset som är väldigt praktiska om man gillar att grilla skaldjur.

Outset Seafood Grill Pan
Stekpanna för grillen - perfekt för att grilla små bitar av fisk, kammusslor, hummerstjärtar, grönsaker och andra godsaker i små bitar som du vill köra i grillen. Den har alla fördelar som en traditionell gjutjärnspanna utan att du behöver oroa dig för ett långt skaft som kommer i vägen för grillocket. Härligt också att man bara kan ställa den på bordet och servera därifrån direkt (med underlägg under då förstås...)

Outset Shrimp Grill Pan
I den här kan man tillaga till exempel jumboräkor eller mindre havskräftstjärtar. Ett tips är att skala men spara stjärtskalet på och marinera i till exempel en örtolja med vitlök, alternativt snitta rejält längs hela skalet och lägg i ett kryddsmör i skåran. Även med den här kan man göra en väldoftande servering med pannan direkt till bordet. Rymmer tjugofem jumboräkor.

 

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

 

www.cooknbloom.se

Facebook Twitter Google Plus Google Plus